• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League tipsbladet.dk

Storklubber holder øje: Siger noget om Lindstrøm

Foto: Getty Images

Jesper Lindstrøms flotte spil og sæson i Eintracht Frankfurt bliver bemærket, forud for at den offensive midtbanespiller kan slutte sig til et fornemt selskab af danskere.

Af tipsbladet.dk

Det har været et godt år for Jesper Lindstrøm.

Han blev for nylig kåret til årets 'rookie' i Bundesligaen, han har hurtigt fundet stilen og spilletiden, og onsdag aften spiller Eintracht Frankfurt Europa League-finale i Sevilla efter flotte sejre over blandt andre FC Barcelona og West Ham.

Og det er ikke mange danskere, der har været i den næststørste europæiske finale, siden den skiftede navn, så Jesper Lindstrøm står til at slutte sig til en eksklusiv klub, hvis han ellers når at blive klar og kommer i betragtning til spilletid efter en skade i Europa League-semifinalen mod West Ham i London.

- Siden UEFA Cuppen blev til Europa League omkring 2010, har der kun været fire danskere i aktion i Europa League-finalen.

- Vi havde Lasse Schöne og Kasper Dolberg med Ajax, da de i 2017 tabte finalen til Manchester United.

- I 2019 har vi Andreas Christensen og Chelsea, der vinder 4-1 i finalen over Arsenal, der blev spillet i Baku. Og i 2020 var Christian Eriksen og Inter så involveret i en spændende finale mod Sevilla, som de tabte med 2-3, siger Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen.

De navne siger noget om, hvor Jesper Lindstrøm er på vej hen. Det her er virkelig stort, og det fortæller noget om det niveau, han bevæger sig på her et år efter DM med Brøndby

Det er også en understregning af, hvorfor der allerede nu er snak om, hvorvidt Jesper Lindstrøm skal videre til en endnu større klub. Frankfurt er en af de store klubber i Europa, men selvfølgelig findes der endnu større klubber med endnu flere penge, der kunne se for sig, at den her ekstremt bevægelige, opsøgende, proaktive midtbanespiller er en, de kan bruge, siger Troels Bager Thøgersen.

Se hele videoen om Jesper Lindstrøm i toppen af denne artikel.

Læs også vores historie med Lindstrøms ungdomstræner i Brøndby IF, Joakim Mattsson, der håber på at se danskeren i aktion i Sevilla i aften.

Finalen mellem Eintracht Frankfurt og Rangers FC begynder onsdag aften 21.00.