• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Europa League Oliver Okstrøm

Thomasberg: Sådan går vi ind til kampen mod AZ

Foto: Getty Images

Randers' cheftræner Thomas Thomasberg går efter sejren mod AZ Alkmaar.

Af Oliver Okstrøm

Randers er torsdag klar til at gå på banen i deres første europæiske gruppespil, når de møder AZ Alkmaar i den nyoprettede Conference League-turnering. Det er noget, som man glæder sig meget til at komme i gang med.

Det fortæller Randers-cheftræner Thomas Thomasberg i et interview på klubbens hjemmeside, hvor han peger på, at de tror på, at de kan gøre en god figur. Det skyldes deres erfaringer mod tyrkiske Galatasaray.

- Vi har en chance mod alle holdene, og det synes jeg, at vi fik vist imod Galatasaray, at vi altså er gode, når vi får tingene til at spille, lyder det fra Thomasberg.

Endvidere er han sikker på, at AZ er det bedste hold i gruppen, men derfor glemmer han ikke alt om at gå ind til opgøret med en sejr for øje.

- Man ved jo godt, at der er nogle kampe, hvor der er lidt større chance for at få tre point end i andre. Men sådan en kamp som den i morgen betragter jeg ligesom, hvis vi skulle møde nogle af de andre og forsøge at få tre point, fortæller Randers-træneren.

Dernæst slår han fast, at den nye oplevelse med flere kampe i klubbens program er noget, som man har drømt om - og derfor skal det bruges som en positiv energi.

Kampen spilles torsdag klokken 21, og man kan læse meget mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020