Generelle

Simon Karkov er Sporløs

Esbjerg, Heerenveen og Hafnarfjördur

Året er 1993...
og SIMON KARKOV løber som 16-årig stolt på banen til sin debut på Esbjerg fB's 1. hold i det traditionsrige opgør mod Vejle Boldklub.

Den unge kreative og teknisk stærke midtbanespiller har en lovende karriere foran sig og har fået flere kampe på U/16 landsholdet, hvor han i 1992 år blev kåret til årets fund af DBU.
Esbjerg fB's unge stjernefrø får flere klubber i udlandet til at zoome ind på Esbjerg, men det unge talent er kørt sur i fodboldverdenen og ønsker at rejse jorden rundt i et år. Hollandske Heerenveen får alligevel overtalt danskeren til en kontrakt, som dog delvist bliver ødelagt af skader. Året efter gør Simon Karkov alvor af rejseplanerne og rykker et år ud af kalenderen.
Tilbage i Danmark i 1998 er lysten til fodbold kommet tilbage, og midtbanespilleren tørner igen ud for Esbjerg fB.
Da vinteren sørger for pause i sæsonen 2002/03 skifter Simon Karkov Esbjergtrøjen ud med Herfølges. Midtbanespilleren er gledet ud af 1. holdstruppen i det vestjyske og trængertil nye udfordringer.
Simon Karkov er med til at spille Herfølge tilbage i Superligaen og spiller både på midtbanen og som venstre back.
I tiden som Herfølgespiller oplever Simon Karkov også den sjældne ære at få sin egen fanklub – Karkov-Klanen - som otte Esbjergensere stifter.
I 2004 har Simon Karkov svært ved at få plads på træner Johnny Petersens superligamandskab, og skifter til islandske FH Hafnarfjördur Reykjavik.
15 måneder med islandsk fodbold bliver det til for Simon Karkov, inden han igen vender snuden mod Danmark. Denne gang for at spiller han for Vardes 2. divisionshold samtidig med, at han fungerer som lærervikar på en folkeskole.
Senest har Simon Karkov været i kontraktforhandlinger med 1. divisionsklubben FC Fredericia i efteråret 2005, men kontrakten udebliver.
I dag er Simon Karkov 29 år, spiller stadig for Varde IF og er gået i gang med at uddanne sig til ejendomsmægler. Selv siger han, at ambitionen om igen at spille i superligaen stadig er til stede.