• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Morten Jørgensen

Abou Diaby stopper karrieren efter massive skadesproblemer

Foto: Getty Images

Som 32-årig gik den ikke længere for Abou Diaby, som har valgt at lægge fodboldstøvlerne på hylden og indstille en skadesplaget karriere.

Af Morten Jørgensen

Evnerne på fodboldbanen var fantastiske, men desværre kunne bentøjet ikke holde til belastningen som professionel fodboldspiller.

Gennem sin 15 år lange karriere spillede 32-årige Abou Diaby således kun omtrent 200 kampe, men nu har han besluttet sig for at sige stop. Det annoncerede han i en liveudsendelse på den franske TV-kanal, RMC, mandag aften.

- Jeg gør en ende på min professionelle karriere. Det er det rette tidspunkt. I en række år har det været svært for mig at komme tilbage grundet mange problemer med fysikken, sagde franskmanden ifølge the Telegraph.

Hans seneste optræden var for den franske klub, Marseille, i 2017, men sidenhen har han ikke været i stand til at komme ovenpå igen.

- Det er en svær beslutning, men jeg har tænkt meget over det, og jeg har affundet mig med det. Efter Marseille gav jeg mig selv et år til at komme tilbage, men det var hårdere, end jeg havde troet, og jeg besluttede at stoppe.

Abou Diaby nåede at spille for Auxerre, Arsenal og Marseille i sin aktive karriere, hvor han blandt andet spillede 26 Champions League-kampe og 16 landskampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.