Video : Tipsbladet
Generelle

Afliver fuldstændigt Klopp-rygte

Bayern München og Jürgen Klopp bliver i hvert fald ikke et par til sommer, når den tyske storklub skal finde ny træner.

Der er for alvor en trænerkabale, som skal gå op til sommer, og den kabale blev onsdag yderligere kompliceret med nyheden om, at Thomas Tuchel stopper i Bayern München til sommer. 

Dermed skal den tyske storklub ud og finde en ny cheftræner, og straks kører rygterne. Xabi Alonso nævnes som favorit, og klubben skulle angiveligt allerede have taget kontakt til succestræneren. 

Et frækt navn, som også allerede nævnes sporadisk, er Jürgen Klopp, der stopper i Liverpool til sommer. Han var løbet tør for energi, kunne han fortælle, da han offnetliggjorde sit stop, og dermed peger pilen ikke umiddelbart i retning af et skifte til Bayern München, hvilket klubben ellers nok drømmer om. 

Hans agent Mark Kosicke afviser i hvert fald fuldstændig den mulighed til Sky Germany.

- Jürgen Klopp kommer ikke til at træne nogen anden klub eller landshold i det kommende år, efter han stopper i slutningen af denne sæson. Det har ikke ændret sig, siger agenten kortfattet til Sky Sports Germany. 

Dermed bliver det altså ikke Klopp, der overtager tøjlerne i den tyske klub, der skal rejses tilbage til toppen af tysk fodbold.