Generelle Lars Gram-Hanssen

Afslører PSG-stjernes ønske: Drømmer om denne klub

Foto: Getty Images

Achraf Hakimi blev sidste år solgt til Real Madrid fra Inter, men PSG-stjernens drøm er at vende tilbage til Bernabéu. Sådan lyder det nu fra Antonio Conte.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain brugte denne sommer 445 millioner kroner på Achraf Hakimi, men marokkaneren har faktisk en drøm om at tørne ud for en anden klub. 

Sådan lyder det nu fra Hakimis cheftræner i sidste sæson, hvor kantspilleren tørnede ud for Inter. Ifølge Antonio Conte havde Hakimi således visse problemer, da Inter i sidste sæson mødte Real Madrid to gange i Champions League-gruppespillet. 

- Der er én ting, jeg kan sige med sikkerhed, og det er, at Hakimi led en smule psykologisk i de to kampe mod Real Madrid, fordi hans drøm er at vende tilbage til dem, lød det således fra Antonio Conte, der onsdag var i Sky Sport Italia-studiet i forbindelse med Inters Champions League-kamp mod Real Madrid, som madrilenerne denne gang vandt med 1-0.

- Jeg kan huske fejlen, som han begik i Valdebebas (Inter tabte 3-2 i Madrid, red.), den uheldige aflevering. Derefter arbejdede han hårdt. Han forstod, at han var nødt til at bidrage med mere i den defensive fase, og han har udviklet sig. 

Heller ikke i det andet opgør mod Real Madrid havde Achraf Hakimi en heldig aften. I kampen i Milano lavede marokkaneren således selvmål mod sin gamle klub.