Video : Tipsbladet
Generelle

Afsløring: Brian Priske får dansk assistent

Brian Priske får dansk selskab i Feyenoord i form af Lukas Babalola Andersson, kan Tipsbladet fortælle.

Den danske succestræner Brian Priske er denne sommer blevet solgt fra Sparta Prag til Feyenoord.

Og han får en dansk assistenttræner i den hollandske storklub i 27-årige Lukas Babalola Andersson, kan Tipsbladet afsløre.

Lukas Babalola Andersson udgjorde sammen med Lars Friis også assistenttrænerteamet under Brian Priske i Sparta Prag, men i løbet af de seneste uger har tjekkerne annonceret nogle ændringer i trænerteamet efter salget af Brian Priske.

Lars Friis er blevet cheftræner i den tjekkiske storklub, mens det også er blevet annonceret, at Lukas Babalola Andersson stopper i klubben efter eget ønske.

Og det er altså, fordi han skal til Feyenoord sammen med Brian Priske, kan Tipsbladet nu fortælle.

I et interview med Tipsbladet efter at Sparta Prag sikrede sig “The Double” i Tjekkiet tidligere på sommeren, var Brian Priske fuld af ros over for sine assistenter, heriblandt Lukas Babalola Andersson.

- Det er teamwork det hele. Selvfølgelig er der en cheftræner, der står i spidsen for det, men jeg er også afhængig af en dygtig stab omkring mig. Og der er ingen tvivl om, at danskerne, vi har fået med - Lars, Christian (Clarup, fysisk træner, red.) og Lukas - har en kæmpe andel i det her også. - De ved 100 procent, hvordan jeg vil have tingene, og de arbejder 100 procent for det. De bidrager med deres egne personligheder og kvaliteter. De har virkelig formået at løfte os, sagde Brian Priske.

Lukas Babalola Andersson, 27 år, har en fortid som analytiker i Lyngby Boldklub og AaB. 

Feyenoord er over de seneste år blevet en af topklubberne i Holland og har denne sommer solgt cheftræner Arne Slot til Liverpool. Det er en kæmpeklub, som nu skal ledes af danskere.