• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division clbold.dk

Agent afslører: Lukaku drømmer om spansk storklub

Foto: Getty Images

Ifølge Romelu Lukakus agent drømte belgieren om to klubber, da han var i gang med sin sidste sæson i Manchester United. Den ene var Chelsea, og den anden var en klub, som Lukaku tilsyneladende stadig drømmer om at repræsentere en dag.

Af clbold.dk

Romelu Lukaku hjalp i sidste sæson Inter med at blive italienske mestre, men i sommer valgte belgieren at forlade Milano-klubben, da Chelsea meldte sig på banen. 

Og ifølge Lukakus agent, Federico Pastorello, var det den rigtige beslutning at forlade Inter.

- Markedet kan tilbyde dig visse muligheder. Jeg ser dem som tog, der kører forbi, og når det rette tog stopper det rette sted, så er du nødt til at stige på og sige farvel, lyder det således, ifølge Sky Sports, fra Pastorello. 

- Jeg vidste, at sommeren 2021 ville blive et vigtigt marked for ham. Der var tre eller fire storklubber, der ledte efter et stort angribernavn, og på markedet var der ikke en [angriber, red.] til hver klub.

Drømte om to klubber
Romelu Lukaku valgte således at rykke tilbage til Stamford Bridge, hvor han som ung ikke formåede at slå igennem. Og ifølge Pastorello har Lukaku længe tænkt på at vende tilbage, ligesom belgieren også drømmer om en anden storklub. 

- I løbet af hans sidste sæson i Manchester United havde han hele tiden Chelsea i hovedet. Også Real Madrid, er jeg nødt til at indrømme. Det [Real Madrid, red.] er en anden drøm for ham, i forhold til hvordan forestiller sig sin karriere. Men Chelsea var altid 100 procent hans målsætning, lyder det således fra Pastorello.

- De var hans store kærlighed, da han var barn, så der var altid det her ønske om at komme tilbage. Det var et spørgsmål om stolthed. Det var noget, han altid havde i sit hoved og i sit hjerte.

Romelu Lukaku er i denne sæson noteret for fire mål i 11 kampe for Chelsea, men belgieren sidder i øjeblikket ude med en skade. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020