• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Kenneth Jensen

Agent: Brock-Madsens fremtid på plads inden for en uge

Agent: Brock-Madsens fremtid på plads inden for en uge
Foto: Zwolle

Den danske angriber Nicolai Brock-Madsen har fået mulighed for at finde en ny arbejdsgiver, men det bliver ikke Danmark i denne omgang.

Af Kenneth Jensen

Den tidligere Randers- og U21-landsholdsangriber Nicolai Brock-Madsen sad i weekenden på bænken for Birmingham, men klubben ønsker ikke at bruge "Brockie", så han har på et møde mandag fået at vide, at han nu kan finde en ny arbejdsgiver.

Birmingham City skrev tidligere mandag på Twitter, at Nicolai Brock-Madsen har fået fri til at finde en ny arbejdsgiver, og at han kunne forlade klubben på en fri transfer, og en ny klub for angriberen er ikke langt fra, fortæller hans repræsentant.

- Om det bliver lån eller en permanent aftale er lidt op til os. Vi har dialog kørende med klubber, dog ikke danske klubber, for det er ikke planen, at han skal hjem til Danmark, siger agent Mads Winther til tipsbladet.dk.

Nicolai Brock-Madsen, 24 år, skiftede i sommeren 2015 til Birmingham City, men danskeren har haft svært ved at få spilletid i det engelske. For et år siden gik han til PEC Zwolle på en lejeaftale, og i foråret scorede danskeren godt med mål for klubben.

Det gør, at Brock-Madsen er varm i udlandet - blandt andet i Holland.

- Jeg tror, det ender med et permanent skifte. Det er korrekt, at der var dialog med Vitesse, der gerne ville leje Nicolai, men det valgte Nicolai selv fra, siger Mads Winther, der ikke tror, Brock-Madsen skal bruge lang tid, før fremtiden er på plads.

- Jeg forventer, at noget falder på plads inden for en uge. Udfordringen har været, at Birmingham skulle finde ud af, om de ville bruge ham, og derfor sad han også på bænken i weekenden. Nu er vil så blevet enige om at kigge efter noget andet.

For en lille måned siden kunne Mads Winther berette om dansk interesse, og det kan han fortsat.

- Der er masser af interesse, men uden at det skal lyde forkert, ønsker Nicolai ikke at komme tilbage til Danmark. Han vil blive i udlandet, siger Mads Winther fra People in Sport.

Nicolai Brock-Madsen scorede i sidste sæson syv gange for PEC Zwolle - alle syv mål blev scoret i foråret.

Superliga

Mere Superliga

Fokus