• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Alexander Sørloth med kækt svar på voldsom kritik

Foto: Getty Images

Den tidligere Superliga-stjerne blev kritiseret af Norges tidligere landstræner. Nu kommer han med et kækt modsvar.

Af Victor Risager

Alexander Sørloth er ikke udtaget til det norske landshold i denne omgang på grund af en skade, men den tidligere Superliga-angriber er alligevel blevet et stort samtaleemne i de norske medier tirsdag.

Den tidligere norske landstræner Lars Lagerbäck har således rettet hård kritik mod Alexander Sørloth i en ny bog.

Nu har angriberen selv meldt sig på banen i debatten og er kommet med et kækt modsvar til eks-landstræneren. I et opslag på Instagram henvendt til sine landsholdskolleger kommenterer han nemlig kort:

“Held og lykke på fredag ​​drenge. Er tilbage i let træning og håber at være klar til aktion mod Letland og Holland (i november, red.). I mellemtiden hjælper jeg en gammel chef med at sælge nogle bøger”, skriver han ifølge norsk TV2 med henvisning til Lars Lagerbäck.

Lars Lagerbäcks kritik af Alexander Sørloth kommer ovenpå et spillermøde, landsholdet havde, efter at de havde tabt en kamp til Serbien i efteråret 2020. Om mødet skriver den tidligere norske landstræner således:

“Lad mig først sige, at Alexanders opførsel slet ikke hører hjemme på et professionelt niveau. Efter at jeg startede som fodboldtræner i 1977 og fra 1990 har været i international fodbold, har jeg aldrig oplevet sådan en opførsel fra en spiller. Det er faktisk ikke en gang tæt på!”

“Der skete noget, jeg aldrig havde oplevet før: Foran hele gruppen - både spillere og ledere - angreb Alexander resten af holdet. De skulle have sørget for, at en serbisk spiller var i offside. Han nægtede dermed at påtage sig et ansvar. Der gik jeg ind og stoppede for en videre diskussion.”

Kort efter blev 73-årige Lars Lagerbäck afskediget som landstræner og erstattet af Ståle Solbakken.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020