• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Pedersen

Allardyce: Har altid ønsket stillingen

Allardyce: Har altid ønsket stillingen
Foto: Adam Davy/Polfoto

61-årige Sam Allardyce er meget beæret over stillingen som engelsk landstræner, som han efter eget udsagn altid har ønsket

Af Jacob Pedersen

Efter længere tids spekulationer blev Sam Allardyce i går præsenteret som Englands nye landstræner, og det er en titel, som den 61-årige, erfarne toptræner er meget tilfreds med.

- Jeg er ekstremt beæret over at blive ansat som landstræner for England, især når man tænker på, at jeg altid har ønsket at få stillingen, siger han til det engelske fodboldforbunds (FA) hjemmeside, hvor begejstringen for den nye stilling fortsætter.
 
- For mig er det den absolut bedste stilling i England. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at hjælpe landsholdet til at gøre det godt og give vores land den succes, som fansene fortjener. Først og fremmest skal vi gøre dem og hele landet stolte.

Læs også: Lars Jacobsen om Allardyce: Spillerne skal sparke en ko over et kirketårn

West Ham, Newcastle, Bolton og Sunderland har alle haft den 61-årige manager på sidelinjen, og Martin Glenn, FA’s forbund, fortæller naturligt, at man har stor tiltro til den nye landstræner, der er valgt efter tre ugers udvælgelsesproces, hvor Eddie Howe, Steve Bruce, U21-landstræner Gareth Southgate og Jürgen Klinsmann ifølge rygterne også har været i spil til Three Lions-posten.

- Sam Allardyce er den rigtige mand til at stå i spidsen for England. Hans gode kvalifikationer, samt hans evne til at få maksimal potentiale ud af spillerne og udvikle et hold, gør ham til det oplagte valg, lyder det.

- Dan Ashwort, David Gill og jeg har haft en tre uger lang udvælgelsesproces omkring landstrænerjobbet, og for os fremstår Sam som den ideelle kandidat.

Superliga

Mere Superliga

Fokus