Video : Tipsbladet
Generelle

Anton Gaaei lagt for had - sletter alt

Den danske højre back Anton Gaaei lavede en fejl i Ajaxs kamp mod AZ søndag og har siden slettet alt på Instagram, øjensynligt for at undgå flere hadbeskeder.

Går man ind på Anton Gaaeis profil på det sociale medie Instagram mandag morgen, mødes man af meldingen “endnu ingen opslag”.

Sådan var det imidlertid ikke søndag morgen.

Tværtimod. En fejl i søndagens kamp mod AZ Alkmaar, hvor Ajax-danskeren blev udskiftet efter 36 minutter, har dog fået ham til at slette alle sine opslag på det sociale medie, fordi vrede fans tilsyneladende skrev hadbeskeder.

Det skriver flere hollandske medier, heriblandt Voetbal International og De Telegraaf.

- Jeg finder det meget irriterende. Men ja, sådan noget sker med sociale medier disse dage… Du ønsker det ikke for nogen. Jeg ønsker det særligt ikke for ham. Anton er en virkelig god dreng, siger cheftræner John van ’t Schip ifølge Voetbal International.

Får opbakning fra anfører
John van ’t Schip forklarer udskiftningen af Gaaei efter blot 36 minutter med, at danskeren allerede dér virkede mentalt udmattet.

Det er desuden anden gang i sæsonen, at Gaaei udskiftes før det 40. minut, men anfører Jorrel Hato, 17 år, bakker op om højrebacken.

- Det er ikke sjovt. Jeg gik over til ham efter kampen, men det gjorde de fleste. Det er ikke fair, at al vreden går ud over ham. Alle laver fejl, siger Jorrel Hato ifølge Algemeen Dagblad.

Ajax tabte kampen mod AZ 0-2 og er på femtepladsen i Æresdivisionen - seks point efter netop AZ på fjerdepladsen.