• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FCK's træning tyder på, at Atiba Hutchinson skal op og spille hængende angriber i Marcus Allbäcks fravær. Canadieren er positiv.

Af Kim Lundahl Michelsen

FC Københavns træner Ståle Solbakken har flere muligheder for at blande kortene fremme i forreste linje, nu da den svenske skarpretter Marcus Allbäck er ude i længere tid.

Den mest naturlige makker til brasilianske Aílton synes at være Fredrik Berglund, men dømt ud fra FCK's sidste træninger, er der lagt op til en anden løsning.

Som i flere af efterårets Champions League-kampe lader canadiske Atiba Hutchinson til at blive rykket frem i forreste kæde som en slags hængende angriber i en fri rolle. Her spillede Atiba Hutchinson i FCK's truppens interne spil til to mål ved gårsdagens træning.

Fredrik Berglund spillede derimod det meste af tiden hos de formodede reserver.

- Det er muligt, at jeg skal spille angriber. Jeg har jo prøvet det før i nogle kampe, og jeg er klar til det igen. Forhåbentlig får jeg så mit navn på måltavlen i foråret, siger Atiba Hutchinson til tipsbladet.dk.

Ståle Solbakken udtalte for nylig i TIPS Bladet, at Atiba Hutchinsons rolle og egenskaber har ændret sig, siden han kom til klubben. Den canadiske landsholdsspiller blev egentlig indkøbt som en oprydder på den defensive midtbane, men han er blevet gradvist mere offensiv, og Ståle Solbakken sammenlignede hans spillestil med ingen ringere end Tomas Rosicky.

Den sammenligning dementerer Atiba dog selv delvist.

- Jeg kan godt lide at komme med frem, men jeg vil også gerne løbe med tilbage. Jeg håber så, at jeg har energi til begge dele. Min idéelle position er nok central midtbane, mener Atiba Hutchinson.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020