Video : Tipsbladet
Generelle

Avis: Har aftale om skifte efter sæsonen

Andreas Skov Olsen og Club Brugge har angiveligt en aftale om, at danskeren skal skifte efter sæsonen.

Andreas Skov Olsen er efter alt at dømme i gang med sin sidste sæson i Club Brugge. Sådan lyder det i den normalt velinformerede avis Het Nieuwsblad.

Ifølge avisen har den danske kantspiller og Club Brugge nemlig en aftale om, at han skal sælges videre til sommer. En aftale, der selvfølgelig afhænger af, at den rigtige mulighed byder sig for danskeren. 

Aftalen mellem Andreas Skov Olsen og Club Brugge kom angiveligt i hus i sommer, hvor danskeren også overvejede at skifte væk fra klubben. Netop dét - at han overvejede et exit allerede i sommer - fortalte hovedpersonen selv forbindelse med den seneste landsholdssamling.

- I sidste sæson var der en del ting, som jeg ikke kunne se mig selv fortsætte i - både med mig selv og i klubben. Der var lidt kaos med mange trænerskift… Folk kom ind og ville ændre en masse ting. I nogle kampe spillede vi nogle systemer, som ingen af os rigtig passede ind i. Og to måneder efter skulle vi lave det hele om igen, fortalte Skov Olsen ifølge Ritzau.

Der var også bud på op mod 115 millioner kroner fra unavngivne klubber dengang, skriver Het Nieuwsblad, men Club Brugge lykkedes altså med at overtale danskeren til at tage en sæson mere.

Og det har været en succes for begge parter hidtil. 23-årige Andreas Skov Olsen har scoret otte mål og lagt op til tre i 13 kampe, mens Club Brugge er en del af topstriden i den belgiske liga.