• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lasse Sylvest Mikkelsen

Avis: Kontroversielt samarbejde med stjerne-agent

Foto: Getty Images

Ifølge Ekstra Bladet har den tidligere agent Nudi Ghelam et tæt forhold til den svenske stjerne-agent Hasan Cetinkaya, der blandt andet repræsenterer Martin Braithwaite.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Mandag kom det frem, hvordan en uautoriseret agent forhandlede på vegne af Brøndbys nye målmand Jonathan Ægidius, der også var i samtaler med Lyngby og FC København.

Det var Ekstra Bladet, der kunne fortælle om Nudi Ghelams foretagender, der udgør et problem, fordi han ikke er registreret agent hos DBU.

Det har han været, men en række dumme sager fik ham i efteråret til at trække sig som agent, og derfor må han ikke agere rådgiver for spillere registrerede i danske klubber i forbindelse med kontraktforhandlinger og handler.

Ifølge Ekstra Bladet har Nudi Ghelam tætte forbindelser til den svenske agent Hasan Cetinkaya, der blandt andet repræsenterer Frenkie de Jong, Martin Braithwaite og Victor Lindelöf, og ifølge avisen arbejder de to tæt sammen i kulissen.

For selvom det ikke fremgår nogen steder, at Nudi Ghelam er ansat under Hasan Cetinkaya, så var Ghelam med, da Martin Braithwaite for et års tid siden blev præsenteret i FC Barcelona. Et afgørende bevis herfor er, at de tre er afbilledet i forbindelse med præsentationen.

Ifølge B.T. indgik Ghelam og Cetinkaya et samarbejde tilbage i 2016, og ifølge Ekstra Bladet er der derfor god grund til at formode, at det samarbejder stadig eksisterer i en eller anden grad i dag.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra Nudi Ghelam, men han er endnu ikke vendt tilbage.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus