• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Avis: Forhandler om Carlo Holse-skifte

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Carlo Holse kan være på vej til Serie A, skriver italiensk avis.

Af Victor Risager

Carlo Holse kan være på vej fra Trondheim til Genova. Der er efter sigende forhandlinger mellem Rosenborg og Genoa, der er nummer 19 i Serie A, om en transfer af den talentfulde danske offensivspiller.

Det skriver den italienske avis La Repubblica.

Ifølge mediet vil Genoa, der er trænet af legenden Andriy Shevchenko, gerne lukke en aftale hurtigt.

22-årige Carlo Holse kom til Rosenborg fra FC København for godt to år siden og har siden nydt stor succes i det norske. Med ni mål og ti oplæg på 37 kampe blev han i den forgangne sæson kåret til årets spiller i den traditionsrige storklub.

Tidligere på ugen åbnede den danske spiller for, at han kan forlade Rosenborg på et tidspunkt:

- Jeg er super glad i Trondheim og i klubben, og det er en dejlig og god følelse, men som jeg har sagt mange gange før, ved man aldrig, hvad der sker. Der kan ske noget i morgen.

- Der skal meget til for, at jeg gør som Mike Jensen (som blev syv år i Rosenborg, red.), men som årene er gået, er jeg blevet mere og mere glad i Rosenborg. Samtidig er jeg 22 år og har store ambitioner. Så på et tidspunkt håber jeg, at jeg bliver så god, at andre klubber vil have mig, sagde han til Adresseavisen forleden.

Carlo Holse har også flere gange flirtet med et comeback til FC København, hvor han aldrig fik det store gennembrud, men det tyder altså på, at det ikke bliver i denne omgang.

Såfremt han skifter til Genoa i dette transfervindue, vil han blive en del af overlevelseskamp i Serie A. Klubben er nummer 19 med blot 12 point og har fem point op til Venezia over stregen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020