• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Avis: Storklub byder 111 millioner på dansker

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller har haft et forrygende år i Galatasaray, hvilket har bragt ham i søgelyset hos Sevilla, der har afgivet endnu et bud på ham.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Den spanske storklub Sevilla skal have lukket et hul i midterforsvaret, da man har sagt farvel til Diego Carlos og Jules Koundé denne sommer.

Brasilianeren er røget til Aston Villa, og ham har man erstattet med Marcao i Galatasaray, mens man har udset sig Victor Nelsson som afløser for Koundé, der er taget til FC Barcelona.

I flere uger er danskeren blevet rygtet til Sevilla, som Galatasary har forlangt knap 150 millioner kroner for. Den pris er Sevilla ikke helt oppe at ramme med deres seneste og sidste bud, som lyder på 111 millioner kroner ifølge den spanske sportsavis AS.

Avisen fortæller også, at man vil betale de 111 millioner kroner i flere forskellige rater. Knap 28 millioner vil man betale henover fire forskellige rater frem til 2025.

Derudover tilbyder Sevilla en bonus på 22 millioner kroner, hvis Victor Nelsson spiller 70 procent af klubbens officielle kampe. 

Victor Nelsson skulle selv være indstillet på at skifte til Sevilla, og dermed følge med sin tidligere holdkammerat i Galatasaray, Marcao, til Spanien. Der er dog den udfordring, at Galatasaray har set sig sure på Sevilla og deres sportsdirektør.

Ifølge den tyrkiske klub har de forhandlet med både Marcao og Victor Nelsson uden deres viden, og det kan ende med at få konsekvenser, hvilket du kan læse om HER.

Victor Nelsson har været et år i Galatasaray, som han skiftede til fra FC København sidste sommer. I Tyrkiet har han været en fast del af startopstillingen. Kontraken løber frem til 2026 for den 23-årige forsvarsspiller.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket he