• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League clbold.dk

Officielt: Tottenham har fyret Mourinho

Foto: Getty Images

José Mourinho er færdig i Tottenham. Det har London-klubben netop bekræftet i en pressemeddelelse.

Af clbold.dk

Tottenham har fyret José Mourinho. 

Det har Tottenham mandag formiddag bekræftet i en pressemeddelelse.

- José og hans trænerstab har været med os i løbet af en tid, der har været en af de mest udfordrende for klubben. José er fuld af professionalisme, og han har vist enorm modstandsdygtighed her under pandemien. På et persoligt plan har jeg nydt at arbejde sammen med ham, og jeg er ked af, at tingene ikke har udviklet sig sådan, som vi begge havde håbet. Han vil altid være velkommen her, og vi ønsker at takke ham og hans trænerstab for deres arbejde, lyder det således fra Tottenhams bestyrelsesformand, Daniel Levy. 

Fyret mandag morgen
Tidligere mandag reporterede den engelske avis The Telegraph, at Tottenham havde fyret José Mourinho. Portugiserens sidste kamp i spidsen for London-klubben blev dermed fredagens 2-2-kamp mod Everton. Tottenham ligger i øjeblikket på syvendepladsen i Premier League-tabellen.

- Tottenham har fyret José Mourinho, efter at han mandag morgen blev indkaldt til et møde, mindre end en uge før Carabao Cup-finalen, skriver The Telegraph.

Ifølge avisen kommer førsteholdstrænerne Ryan Mason og Chris Powell til at overtage styringen i resten af sæsonen.

José Mourinho blev hentet ind som Mauricio Pochettinos afløser i november 2019, men portugiseren fik altså blot omtrent halvandet år i Tottenham. Mourinho førte Tottenham til en sjetteplads i Premier League i sin første sæson, men den indeværende sæson er altså kørt af sporet for Pierre-Emile Højbjerg og kompagni, der for nyligt blev sendt ud af Europa League af kroatiske Dinamo Zagreb. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus