Video : Tipsbladet
Generelle

Balotelli på plads: Vender tilbage

Det er ikke kun Pione Sisto, der er taget til den tyrkiske liga. Han får også selskab af Balotelli, der vender tilbage til sin tidligere klub i landet.

Den 33-årige italienske angriber Mario Balotelli har igennem sin karriere været igennem 12 klubskifter, og nu er det blevet til endnu en. Det kommer dagen efter, at han har fået ophævet sin kontrakt med schweiziske Sion.

Den nye klub er dog ikke helt så ny for italieneren, da det drejer sig om den tyrkiske klub Adana Demirspor, som han forlod for lidt over et år siden til fordel for schweizerne. 

Tyrkerne oplyser i den forbindelse på deres twitter-konto, at der er tale om en 1+1-års aftale for dem. Altså vil der i første omgang være tale om en ét-årig kontrakt med en option på yderligere ét år.

I sidste sæson scorede Balotelli seks gange for Sion, som dog endte på sidstepladsen i Schweiz' bedste række - og dermed må de tage en tur ned i næstbedste række, som altså bliver uden Balotelli.

Det blev til én sæson for Adama Demispor for Balotelli, da han sidst var i klubben. Dengang bombede han den tyrkiske Süper Lig med 18 mål i 31 kampe, og nu er han tilbage igen.

Tidligere i karrieren har Balotelli spillet for storklubber som Inter, Manchester City, Milan, Liverpool, ligesom han også har været forbi klubber som Marseille og Nice blandt mange andre. Derudover har spillet 36 landskampe for Italien med 14 mål til følge.

Det tyrkiske transfervindue lukker fredag, og det er ikke kun Balotelli, der er skiftet sent i deres vindue. Det gælder også Pione Sisto. Læs mere om det her.