Video : Tipsbladet
Superliga

FC Midtjylland tager afsked med Pione Sisto

FC Midtjylland siger farvel til Pione Sisto, der skifter til tyrkiske Alanyaspor.

FC Midtjylland tager afsked med Pione Sisto.

Den jyske Superliga-klub meddeler sent torsdag aften, at Pione Sisto skifter til tyrkiske Alanyaspor, og dermed kan der sættes det sidste punktum i den triste fortælling om FC Midtjylland og Pione Sisto.

Transfervinduet i Tyrkiet lukker først fredag, og derfor kan Pione SIsto skifte til Alanyaspor.

Tipsbladet kunne tidligere på ugen berette om Alanyaspor som den mest sandsynlige destination for den 28-årige offensivspiller, og nu er skiftet altså faldet på plads. Tyrkiske medier har meldt om en fri transfer, men FC Midtjylland oplyser, at Alanyaspor har "købt" Pione Sisto, hvilket indikerer, at der har været en transfersum involveret.

Ekstra Bladet skriver imidlertid, at Alanyaspor ikke betaler en decideret overgangssum for Sisto, men til gengæld har FC Midtjylland sikret sig en videresalgsklausul. 

- Det er ingen hemmelighed, at vi er meget kede af og ærgerlige over Piones seneste forløb her i Midtjylland. Vi håber, at det her skifte kan være med til at få hans karriere tilbage på rette spor, og vi er tilfredse med, at vi har fundet en god løsning. Der skal lyde et stort held og lykke med fremtiden til Pione, som vi ønsker alt det bedste, siger FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen.

Pione Sisto har repræsenteret FC Midtjylland i to omgange, og han er noteret for 46 mål i 212 kampe for "ulvene". Han har dog ikke spillet en kamp for klubben i næsten et år.

Pione Sistos nye arbejdsgiver indtager ottendepladsen i den tyrkiske liga.