• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Ole Hoffskov

Bejler til Rasmus Lauritsen: Han er interessant

Foto: Getty Images

Den første interesserede klub har allerede meldt sig på banen til Rasmus Lauritsen.

Af Ole Hoffskov

Det bliver ikke til ret mange minutter på banen i Dinamo Zagreb for den danske midtstopper Rasmus Lauritsen, der af samme årsag har fastslået, at han er åben for at vende hjem til en topklub i Skandinavien, hvis muligheden byder sig.

En topklub kan man ikke ligefrem kalde IFK Norrköping, hvor Glen Riddersholm er cheftræner, men Rasmus Lauritsen har i hvert fald en klar bejler i den svenske klub, der blev nummer 12 i Allsvenskan i sidste sæson.

26-årige Lauritsen havde stor succes i IFK Norrköping inden skiftet til Dinamo Zagreb, og klubben står parat med åbne arme, hvis danskeren vil retur.

- Vi skildrer ikke med i medierne, hvordan vores kontakt er med tidligere spillere, men selvfølgelig har vi kontakt. Han er naturligvis et interessant navn, men om han er aktuel, kan jeg ikke kommentere, siger sportschef Tony Martinsson til Fotbollskanalen og tilføjer:

- Det er selvfølgelig en spiller, vi gerne ser spille i IFK Norrköping, men mere kan jeg ikke sige. 

Rasmus Laurtisen har kontrakt med Dinamo Zagreb frem til sommeren 2024, og hans ophold i den kroatiske klub har foreløbig budt på to mesterskaber og en pokaltitel. Han har også optrådt i Champions League-gruppespillet for klubben. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE