Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

Bendtner håber på comeback: Jeg får stadig nogle tilbud

Den 32-årige angriber har ikke opgivet spillerkarrieren.

Nicklas Bendtner har ikke opgivet at fortsætte karrieren som professionel fodboldspiller. Det fortæller han i programmet “Bendtner og Philine” på dplay.

Den tidligere landsholdsstjerne har ellers ikke været på kontrakt i en fodboldklub, siden han for snart et år siden forlod FC København efter et halvt år i klubben. I mellemtiden har han dog spillet oldboys-fodbold for Tårnby FF.

Læs også:Jagter topscorertitlen: Dansk angriber med hattrick

Men et comeback til professionel fodbold er også stadig i spil.

- Det er stadig 50/50 i forhold til, hvad der skal ske. Det er jo meget vanskelige tider, siger Nicklas Bendtner i programmet og uddyber:

- Jeg håber da, hvis det er ud fra de rigtige vilkår, at jeg stadig kan spille fodbold. Jeg har ikke sat mit liv op efter det, og jeg tager bare tingene, som de er. Hvis det kommer, så kommer det. Og hvis ikke, jamen, så er det bare sådan.

Læs også:Så mange millioner tjente Bendtner på 184 minutters spilletid

- Jeg får stadig nogle tilbud, men det er bare uinteressant. Det første og vigtigste for det er, at niveauet er et, jeg finder interessant at spille på. Så kommer der så sted og løn og holdkammerater og træner i en blandet pakke efterfølgende.

Tidligere har Bendtner fortalt, at han i foråret var tæt på en kinesisk klub, men at skiftet faldt til jorden på grund af den igangværende coronaviruspandemi.

I sin karriere har Nicklas Bendtner, der er 32 år, spillet for blandt andre Arsenal, Juventus, Wolfsburg, Rosenborg og FC København. Han står noteret for 81 landskampe for Danmark med 30 mål til følge.

Læs også:Carlsen: En både kold og varm weekend

Læs også:Hot FC København-emne forlader Malmö FF

Læs også:Nicklas Bendtner om selvbiografi: Det har været hårdt