Video : Tipsbladet
Generelle

Bendtner råbte ad Henry: Fik tre måneder i skyggen

Nicklas Bendtner fik i sin tid tre måneders karantæne for at råbe ad superstjernen Thierry Henry, fortæller han i "Offside".

Nicklas Bendtner var mandag aften gæst i tv-programmet “Offside” - iført endnu en stor hat - og i den forbindelse delte den tidligere topspiller adskillige historier fra sin lange og omdiskuterede karriere.

Blandt andet fra dengang, hvor han var lige var begyndt at træne med Arsenals førstehold og kom i unåde ved at råbe ad holdets store stjerne på det tidspunkt, nemlig Thierry Henry.

I den situation lærte Nicklas Bendtner nemlig lidt om, hvordan stjerner kan slippe afsted med lidt mere til træning. 

- Jeg træner ret hurtigt med førsteholdet en gang om ugen. Det bliver så til to. Thierry og jeg spiller så på hver vores hold i 11-mod-11.

- Der bliver begået en fejl af ham, som bliver overset af træneren, og jeg begår samme fejl, som så bliver kaldt. I mellemtiden er jeg begyndt at råbe lidt om, at det sgu kke var helt fair.

- Det siger jeg på en ikke helt rolig måde, og der bliver råbt lidt gloser, siger Nicklas Bendtner i “Offside” og forklarer videre:

- Så går Thierry over banen og står og råber mig ind i hovedet, og jeg råber lidt tilbage. De andre siger, at jeg bare skal være stille. Så jeg lukker, og så står han bare og råber af mig, mens de andre fortsætter med at spille. Der lærte jeg i hvert fald lidt.

- Men jeg må også give ham kæmpe respekt, for efterfølgende hiver han fat i mig, og vi sidder og snakker to timer i omklædningsrummet. Han siger, han har hørt, at jeg er et stort talent og så videre, men for at klare sig på den store scene og på førsteholdet er der visse måder, vi gør tingene på. Der er noget med respekt og fornuft, som man skal have med.

- Så fik jeg en karantæne på tre måneder fra at træne med førsteholdet (fra Arsene Wenger, red.) og så kom jeg ellers tilbage.

Nicklas Bendtner, 36 år, nåede siden at spille 171 kampe for Arsenal med 47 mål til følge. Fine tal, men ikke helt så gode som Thierry Henrys. Den franske superstjerne scorede 228 mål i 377 kampe for Arsenal.