• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

DBUs disciplinærudvalg rækker hjælpende hånd til ung dansker, der snart kan være spilleklar

Af Niels Jørgen Larsen

DBUs disciplinærudvalg har truffet afgørelse omkring den hårde karantænedom på otte spilledage, som Nicki Bille Nielsen tidligere på året blev tildelt af det italienske fodboldforbund.

Afgørelsen betyder, at den unge offensiv-spiller snart kan være spilleklar, hvis han får en aftale på plads med en ny dansk klub. Nicki Bille Nielsen har de seneste uger trænet med FC Nordsjælland og spillet flere testkampe.

Efter udvisning i en talentkamp for Lucchese, hvor han var udlejet til i foråret, fik Nicki Bille Nielsen ikke mindre end otte spilledages karantæne for at have været i karambolage med dommeren. I sommer fik han ophævet sin kontrakt med Reggina og har siden været klubsøgende.

DBU har besluttet at Nicki Bille er spilleberettiget for en ny dansk klub i turneringskamp nummer ni i den igangværende sæson. Normalt ville karantænen på otte spilledage først træde i kraft fra den dag spillecertifikatet blev overført til den ny klub, men udvalget har valgt at dispensere for den regel for at hjælpe den unge spiller igang igen.

 

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus