Video : Tipsbladet
Generelle

Carsten V. Jensen: Jeg håber, han bliver solgt

Carsten V. Jensen har intet imod, hvis Jesper Lindstrøm ryger afsted denne sommer, for så tikker der et pænt millionbeløb ind i Brøndbys klubkasse via en videresalgsklausul.

Jesper Lindstrøm stod som ansigtet på Brøndbys mesterskab med flere pragtpræstationer og et hav af mål og assister i 2021.

Derfor var det også uundgåeligt, at Brøndby kunne holde på ham den følgende sommer. Eintracht Frankfurt kom med den store pengepung og betalte omkring 52 millioner kroner for den unge offensivspiller.

Brøndby IF fik samtidig indskrevet en videresalgsklausul i aftalen med Eintracht Frankfurt, som ifølge Tipsbladets oplysninger er på 15 procent, og den kan vise sig at blive guld værd denne sommer.

Jesper Lindstrøm har brændt banen af i Eintracht Frankfurt, og det har gjort ham glohed på transfermarkedet, hvor RB Leipzig særligt er blevet nævnt som en mulighed. Tidligere har Napoli og Arsenal været inde i billedet.

Står det til Jesper Lindstrøms tidligere chef i Brøndby IF, Carsten V. Jensen, så gør det ikke noget, hvis landsholdsspilleren bliver solgt denne sommer.

- Vi har efterhånden fået en del af de bonusser, der var lagt i aftalen. Så det begynder at nærme sig det tidspunkt her, hvor vi gerne ser, at det kunne ske, og at det ville være fint for os, siger fodbolddirektøren til Tipsbladet og resten af den skrevne presse efter onsdagens træning i Brøndby og tilføjer:

- Men det vigtigste - også for Brøndby - er jo selvfølgelig, at Lindstrøm træffer de rigtige valg for sin egen karriere.

Prisen på Jesper Lindstrøm er blevet meldt i forskellige størrelsesordner, hvor man i den højeste ende af skalaen har hørt om beløb omkring 300 millioner kroner, og ryger han afsted for den pris, så smiler man formentligt ekstra meget i Brøndby.

Således vil Jesper Lindstrøm-handlen overstige langt over 100 millioner kroner, og dertil kommer også diverse bonusser, som man allerede har fået betaling for af Eintracht Frankfurt.

Jesper Lindstrøm, 23 år, har scoret ni gange i denne sæson. Sidste år blev han kårets som årets unge spiller i Bundesligaen, og han er på kontrakt i Frankfurt frem til sommeren 2026.