Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk angribers bedste ven er Jamal Musiala

Den danske angriber Mika Biereth har et helt særligt forhold til en af verdens største stjerner.

Han er Tysklands måske største stjerne, og så er han også danske Mika Biereths bedste ven.

De fleste kender nok Jamal Musiala fra det tyske landshold samt FC Bayern München, hvor han er en kæmpe profil.

Men for Mika Biereth er han bare en god ven - ja, faktisk den allerbedste han har.

Det fortalte angriberen på et pressemøde til Tipsbladet og den deltagende presse.

- Jamal Musiala er min bedste ven. Vi voksede op sammen og gik i skole sammen. Jeg spillede med ham i Chelsea. Han er vitterligt som en bror for mig, og vi er i kontakt hver eneste dag. Jeg talte faktisk med ham 10 minutter inden det her interview. Jeg ønskede ham tillykke med, at han skal spille i nummer 10 for Tyskland til EM, siger Mika Biereth på Tipsbladets spørgsmål.

Tipsbladet havde set, at Jamal Musiala havde kommenteret et opslag fra Biereth på det sociale medie Instagram. Derfor interessen for at finde ud af, hvordan de to offensivspillere kender hinanden.

- Vores forhold handler ikke så meget om fodbold. Vi taler selvfølgelig om fodbold og bakker hinanden op, men det meste af tiden taler vi om alt muligt andet.

Den danske U21-landsholdsangriber er selv varm for tiden med otte mål i 11 kampe for Sturm Graz. Men fodbold fylder ikke i de to unge angriberes venskab.

- Som sagt taler vi sjældent om fodbold, og jeg tror faktisk, det er med til at holde os skarpe. Ofte bliver man suget dybt i alt det her fodbold-halløj, og så er det rart at have én, man kan tale om alt muligt andet med, siger Biereth.

Mika Biereth er udlejet fra Arsenal til Sturm Graz i dette forår. I efteråret spillede han for Motherwell.