Foto: Alamy
Generelle

Dansk dommer får ros efter legendes hårde kritik

Superliga-dommer Mikkel Redder har fået kritik af den tyrkiske trænerlegende Fatih Terim, men ifølge både kampens dommerobservatør og en anden tidligere dommer var der faktisk tale om en rigtig god præstation af danskeren, da han passede fløjten i søndagens ligakamp mellem Panathinaikos og PAOK Thessaloniki.

Mikkel Redder havde søndag en af de mere spændende arbejdsdage, da den danske dommer var blevet udpeget til at passe fløjten i den græske topkamp mellem Panathinaikos og PAOK Thessaloniki. 

Panathinaikos endte med at tabe med 3-2 og efter slutfløjtet var den græske storklubs cheftræner Fatih Terim ude med en hård kritik af Mikkel Redder, der ifølge den tyrkiske trænerlegende blandt andet ikke havde lagt nok tillægstid til. 

Efterfølgende har den tidligere dommer Aristomenis Koutsiavtis dog erklæret sig lodret uenig med Fatih Terim. 

Ifølge det græske medie Sportime har Koutsiavtis nemlig slået fast, at der reelt var tale om en rigtig god dommerpræstation af Mikkel Redder i opgøret mellem Panathinaikos og PAOK Thessaloniki. 

Mikkel Redder får blandt andet ros for kun at give et gult kort til PAOK-spilleren Tomasz Kędziora i første halvleg, og ifølge Aristomenis Koutsiavtis tog Mikkel Redder senere en ny rigtig beslutning ved ikke at udvise den polske spiller efter et sammenstød med Panathinaikos-angriberen Andraz Sporar, selvom Fatih Terim mente det modsatte.  

Ifølge mediet Monobala havde dommerobservatøren Thodoros Gaitatzis da heller ingen kritik af Mikkel Redders indsats i søndagens kamp. Tværtimod var Gaitatzis 'fuldstændig tilfreds' med den danske dommers arbejde, lyder det.