Video : Tipsbladet
Generelle

Trænerlegende raser: Han er Danmarks dårligste

Superliga-dommer Mikkel Redder var søndag dommer i den græske ligakamp mellem Panathinaikos og PAOK Thessaloniki, hvor hjemmeholdets cheftræner efter slutfløjtet var rasende over danskerens indsats.

Mikkel Redder passede fløjten søndag eftermiddag, da Panathinaikos og PAOK Thessaloniki bragede sammen i den græske Super League. 

Og opgøret mellem ligaens nummer to og tre endte med at blive en dramatisk affære, hvor Mikkel Redder i de døende minutter både gav Panathinaikos' Sebastian Palacios et direkte rødt kort og dømte et straffespark til PAOK Thessaloniki. 

I sidste ende løb gæsterne fra Thessaloniki med en vigtig 3-2-sejr, og efter slutfløjtet var Panathinaikos-bossen Fatih Terim mildest talt ikke klar med en stor ros til Mikkel Redder.

Superliga-dommeren blev i stedet udsat for en benhård kritik af den tyrkiske trænerlegende, der blandt andet har en fortid i AC Milan, Fiorentina, Galatasaray og som landstræner for Tyrkiet. 

- Tillykke til PAOK. Vi havde mange chancer, men vi fik ikke udnyttet dem. Jeg taler normalt ikke om dommeren, men den græske ligae fortjener ikke dommere af dårlig kvalitet. Man burde skamme sig over kun at lægge fire minutter til. 

- Hvis det er sådan en dommer, de sender, så burde de slet ikke sende en dommer herned. Han er den dårligste dommer i Danmark. Jeg prøver ikke at komme med undskyldninger. Vi lavede fejl og vi indkasserede mål, men hvis de sender sådan nogle dommere, så kan de lige så godt lade være med at sende nogen, lød det ifølge Fanatik fra Fatih Terim. 

Dermed skal Mikkel Redder næppe sætte næsen op efter et julekort fra Fatih Terim, der overtog jobbet i Panathinaikos i slutningen af december. 

Mikkel Redder er ikke den første danske dommer, der har fået kritik efter en kamp i Grækenland. Tilbage i 2022 blev Jakob Kehlet udsat for en voldsom kritik af Olympiakos' ejer

Carlos Zeca, der i sommer skiftede til Panathinaikos fra FC København, kom ikke i aktion i dagens opgør. I de forudgående to ligakampe havde den tidligere FCK-kaptajn ellers spillet fra start.