Video : Tipsbladet
Generelle

Tordner mod dansk dommer: Du er købt og betalt

Jakob Kehlets dommerpræstation i opgøret mellem Panathinaikos og Olympiakos har efterladt sidstnævnte i vildrede.

Jakob Kehlet havnede søndag aften i centrum, da han vogtede fløjten i stormødet mellem Panathinaikos og Olympiakos.

I syvende tillægsminut dømte Jakob Kehlet et frispark til Panathinaikos på kanten af straffesparksfeltet. En kendelse han efter et VAR-gennemtjek ændrede til et straffespark.

Sparket blev sat i kassen til slutresultatet 1-1. Kendelsen fikefterfølgende sat sindet i kog hos Olympiakos' ejer Vangelis Marinakis.

- Ud over alt det der er sket siden det første minut i dagens [søndagens, red.] kamp, så er det her en massakre uden fortilfælde. Det er en af de største massakrer i historien. Og fra første minut. Med en købt dommer, af et købt forbund, hvor den parasitiske, organiserede kriminalitet opererer. Jeg har sagt det før, men det er virkelig trist, og det er derfor, at vi går fra dårligt til værre i græsk fodbold, siger han ifølge Sport24.

42-årige Jakob Kehlet vogtede fløjten i opgøret, da risikoen for trusler mod landets egne dommere er meget stor. Efter søndagens kamp så overvejer klubben helt at trække sig fra det græske ligasystem.

- Græsk fodbold drives af en fascistisk parastat, som styres af et regime fyldt med ulovlighed og organiseret kriminalitet. Det er alt sammen logisk, da regeringen i tre år drev et regime af ulovligheder og aflytninger med tilslutning til organiseret kriminalitet hos Grigoris Dimitriadis [politisk konsulent, red.] og hans beskidte bande, siger klubbens direktør Ioannis Vrentzos ifølge P.gr.

- Vores tolerance stopper i dag. Mit forslag er her og nu, at Olympiakos trækker sig fra den græske liga og samtidig appellerer til de græske domstole, hvor de vil fremhæve omfanget af korruption i græsk fodbold.

Det ventes, at bestyrelsen i Olympiakos på et møde vil diskutere frem og tilbage omkring at trække sig fra ligasystemet. Det ene point rykker ikke meget i ligaen, hvor Olympiakos aktuelt er ti point efter Panathinaikos på førstepladsen.

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra Jakob Kehlet, men han har ikke returneret henvendelserne.