• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Karl Dorph Søe

Dansk landsholdsbejler får fremtiden på plads

Foto: Getty Images

Matt O'Riley har netop underskrevet en ny kontrakt i Celtic.

Af Karl Dorph Søe

Alt kører på skinner for tiden for Matt O'Riley. 

Den danske midtbanespiller er startet som lyn og torden i den skotske liga, hvor han har fået netmaskerne til at blafre fem gange i de første syv kampe for Celtic - i dag, lørdag, scorede han et mål i overtiden mod Motherwell, der sikrede alle tre point til 'The Bhoys'.

Danskerens storform er tilsyneladende ikke gået ubemærket hen på ledelsgangen hos de skotske mestre - han er netop blevet udstyret med en ny fireårig kontrakt. 

Det oplyser klubben på sin hjemmeside. 

- Jeg har før sagt, at jeg bare er virkelig taknemmelig for at være en del af en klub som denne, og forhåbentlig kan vi opnå flere gode ting sammen. Jeg kan ikke udtrykke, hvor meget jeg nyder at spille min fodbold her, virkelig. Det er virkelig rart at føle sig som en del af en fodboldfamilie, fortæller O'Riley.

Også cheftræner Brendan Rodgers glæder sig over kontraktforlængelsen. 

- Som vi har set fra de seneste uger, spiller Matt noget strålende fodbold og udvikler sig på alle områder af sit spil, og det er en fantastisk tid for ham i øjeblikket. Jeg ved, at han er den slags spiller, som Celtic-fans elsker, og jeg ved, at han til gengæld elsker at være her. Jeg er glad for, at han har underskrevet sin nye aftale, og jeg er sikker på, at han vil fortsætte med at yde et massivt bidrag til klubben fremover. 

Matt O'Riley har i et stykke tid befundet sig i periferien til det danske landshold, og med en strålende sæsonstart spekuleres der i, om den 22-årige midtbanespiller kan få sin debut i debut i den kommende landsholdspause - særligt med henblik på, at Thomas Delaney er ude med skade. 

Sky Sports meldte blandt andet, at Hjulmand kraftigt overvejede O'Riley - og for nylig kunne Brendan Rodgers fortælle, at han havde snakket med Kasper Hjulmand. Den skotske træner bekræftede, at O'Riley var en del af overvejelserne hos den danske landsholdstræner.