Video : Tipsbladet
Generelle

Dansk U21-landsholdsspiller tæt på italiensk klub

Den danske U21-landsholdsspiller Morten Hjulmand er tæt på at fuldføre et skifte til italiensk fodbold.

Den danske U21-landsholdsspiller Morten Hjulmand er tæt på at skifte til Serie B-klubben Lecce, der i sidste sæson var repræsenteret i Italiens bedste række. Det skriver flere medier i støvlelandet - herunder transferspecialisten Gianluca Di Marzio.

Den 21-årige midtbanespiller skifter til Lecce fra østrigske Admira Wacker, hvor han har slået sine folder siden 2018.

Læs også:Ståle Solbakken ville forære ham væk - det vil Jess Thorup ikke

Morten Hjulmand har spillet fast for Admira Wacker i denne sæson, men det er ikke gået godt for danskeren og hans holdkammerater, der er på sidstepladsen i den østrigske liga efter 12 runder. Morten Hjulmand har spillet 74 kampe for klubben siden sin ankomst for to-et-halvt år siden.

Nu er han på vej til Lecce, der er en del af topstriden i Serie B og aktuelt på sjettepladsen. Holdet er det mest scorende i Italiens næstbedste række.

Læs også:Transferstrid: Brøndby og FCK kæmper om samme spiller

Morten Hjulmand var en fast del af U21-landsholdet i den seneste EM-kvalifikationen, og han ventes at være blandt de navne, landstræner Albert Capellas udtager til slutrunden senere på året. 

Morten Hjulmand er opfostret i FC København, men han fik aldrig debut for løvernes førstehold. Morten Hjulmand er i øvrigt ikke i familie med Danmarks landstræner Kasper Hjulmand. 

Læs også:Avis: Randers-kriger på vej til udlandet

Læs også:Nordmand med kryptisk svar på FC København-rygte

Læs også:Medie: FCK og FCM lurede på ghanesisk midtbanemotor