• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Transferstrid: Brøndby og FCK kæmper om samme spiller

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Både Brøndby IF og FC København er angiveligt ude efter Lyngbys U19-landsholdsmålmand, Jonathan Ægidius. Han har kontraktudløb til sommer.

Af Anders Dehn

Unge Jonathan Ægidius har et luksusproblem. Hans nuværende klub, Lyngby Boldklub, vil rigtig gerne beholde ham, men samtidig har han modtaget kontrakttilbud fra både Brøndby IF og FC København, skriver B.T.

U19-landsholdsmålmandens kontrakt med Lyngby løber ud efter denne sæson, så andre klubber er fri til at forhandle kontrakt med ham. Og det har Brøndby og FCK altså benyttet sig af.

Læs også:Transfersnak med "CV": På denne front sker der noget på et tidspunkt

18-årige Ægidius har stadig sin første Superliga-kamp til gode, men debuterede for Lyngby i efteråret. Det var i pokalkampen mod Slagelse B&I, som Lyngby endte med at vinde 9-0. Som regel er det dog Thomas Mikkelsen, der spiller, og Frederik Schram, der sidder på bænken for Lyngby.

I Brøndby har førstemålmand Marvin Schwäbe kontraktudløb til sommer, og forleden spurgte tipsbladet.dk klubben fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, specifikt om Jonathan Ægidius. 

Læs også:Tidligere Brøndby- og Lyngby-spiller skifter til tyrkisk klub

- Jeg kan ikke sige noget specifikt på navnet, men jeg jo har lige sagt, hvordan det hænger sammen til sommer. Vi kommer ikke til kun at have Mads (Hermansen, red.) i truppen fra 1. juli - der kommer vi til at have tre eller fire keepere, sagde "CV".

- Vi kigger på, hvordan konstellationen skal være fremadrettet. Lige nu og her er den stærk og god og fin. Mads presser Marvin hårdt hver eneste dag, og så skal tiden foran os vise, hvordan konstellationen skal være efter 1. juli.

FC København er godt dækket ind på målmandsposten med "Kalle" Johnsson, Sten Grytebust og 39-årige Stephan Andersen. Sidstnævnte har dog også kontraktudløb til sommer.

Læs også:FC København-boss slår ud med armene: Det er op til AGF

Læs også:Thorup åbner for ny midtbanespiller i FCK: Smigret af Schöne-udtalelser

Læs også:AGF-boss afviser at sælge profil: Vi vil gerne beholde ham

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus