Video : Tipsbladet
Generelle

Dansker rygtes til Chelsea: Det er sjovt

Den danske U21-målmand rygtes til Chelsea og tager det som en kompliment. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet.

Kigger man den danske U21-landsholdstrup igennem, er der spillere fra adskillige fornemme adresser i Europa.

En af dem er Villarreal, hvor 22-årige Filip Jørgensen er førstevalget i målet.

I den forgangne sæson stod han 36 ud af 38 mulige ligakampe for Villarreal, mens målmandslegenden Pepe Reina var henvist til bænken. Og der var adskillige imponerende præstationer iblandt.

Det danske målmandstalent er derfor også blevet et varmt navn på transfermarkedet. For nylig kunne man blandt andet læse, at storklubben Chelsea er interesseret.

Et rygte, Filip Jørgensen lader sig smigre af. Det gør han klart i et interview med Tipsbladet.

- Det er sjovt. Det viser, at jeg har lavet noget godt og gjort det godt, lyder det med et smil fra Villarreal-danskeren.

Hvad er dine fremtidsplaner?

- Det er svært at sige. Jeg vil bare blive bedre hver dag og gøre det så godt, jeg kan.

Der er ikke en plan for, hvornår du vil skifte? 

- Nej, der er ikke nogen decideret plan. Hvis der kommer noget godt, kan vi snakke om det og kigge på, hvad der er det bedste for mig, for Villarreal og alle involverede.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Foto: Alamy

- Han er hård
Den netop overståede sæson var Filip Jørgensens første som starter på Villarreals førstehold, efter at han i et par år stod for Villarreal B. Og det har ikke været nogen god sæson for Villarreal, der endte som nummer otte i La Liga - deres værste placering i ligaen siden 2019.

- Der har været hård nogle gange og svært. Men det har også været meget sjovt, siger hovedpersonen selv om sæsonen.

Hvad har været svært?

- At komme til en ny liga. I starten gik det heller ikke så godt for holdet, og vi har skiftet træner to gange. Det har været svært. Her mod slutningen er det blevet bedre, og det er gået godt. Så det er mega fedt, og jeg er også stolt.

Som Filip Jørgensen siger, blev to trænere fyret i Villarreal i løbet af sæsonen i form af Quique Setien og Pacheta.

I november fik klubben imidlertid lokket spanieren Marcelino tilbage til klubben, og han har fået sat skik på sagerne hos Den Gule Ubåd.

- Han er hård, men også ærlig. Han siger, hvad han tænker. Han er også en mega god træner, og jeg kan virkelig godt lide at blive trænet af ham, siger Filip Jørgensen og tilføjer:

- Han kræver meget disciplin og hårdt arbejde. Det har jeg lært af ham. At man altid skal give lidt ekstra for at blive bedre i træninger og i kampe.

Nu venter en U21-landskamp mod Norge torsdag aften, før Filip Jørgensen kan gå på velfortjent sommerferien. Og så må vi vente at se, om det bliver for Chelsea eller for Villarreal, at han skal spille i næste sæson.