Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

- David Nielsen er en undervurderet træner

OB bør ærgre sig over ikke at lykkes med at hente David Nielsen, mener Tipsbladets redaktør og kommentator.

David Nielsen er atter tilbage i trænergerningen, efter han fredag blev præsenteret i den græske klub Kifisia FC. 

Her har den karismatiske fodboldtræner fået en kontrakt, der løber sæsonen ud, og det er noget af en opgave, som han har påtaget sig. 

Kifisia FC er nemlig bundproppen i den bedste græske liga, og holdet har kun vundet en enkelt kamp indtil videre i sæsonen. Klubben spiller ligeledes heller ikke foran særlig mange fans. Læs mere om det her.Derfor skal David Nielsen altså tiltræde med energi og mod, hvis ikke opholdet i Grækenland skal ende ud i nedrykning. 

Det noget kulørte skifte får Tipsbladets redaktør og kommentator Troels Bager Thøgersen til at klappe i hænderne. Det er "fedt", at David Nielsen tager springet til Grækenland, mener han. Og mon ikke også, at Kifisia selv er ganske godt tilfredse med at hente en træner som David Nielsen, der har levereret store resultater i Lyngby og AGF. David Nielsen er i hvert fald en stor trænerkapacitet, fortæller Troels Bager Thøgersen.

- Jeg synes, David Nielsen er undervurderet som træner. Det er ligesom med Bo Henriksen. Fordi de råber op og ser så indædte ud, som de gør på en sidelinje, bliver det også nemt at hælde dem i kasse, der hedder manglende fodboldfaglighed. Og det er noget fis, ligesom det er en doven stereotyp at tro, at en introvert træner ikke kan være leder for fodboldspillere.

- Det sidste år i Århus var ikke godt, men prøv lige at huske på, hvad der skete inden da, hvor AGF i perioder var et mini-Atlético, alle slog sig på. Det dukker da ikke bare op ud af det blå. Jeg synes, Kifisia gør et scoop ved at få ham.

Troels Bager Thøgersen forventer ikke mirakler fra Nielsens nye klub, men han forventer, at der bliver kæmpet og kriget på banen for at blive i rækken.

Derudover vender Troels Bager Thøgersen blikket mod Superligaen, hvor OB måske bander lidt over Nielsens nye trænervej.

- Så ville jeg da også ærgre mig lidt, hvis jeg var OB. Det har længe forlydt, at David Nielsen helst ville til udlandet, og måske var der ikke noget at gøre. Men jeg tror, han havde været god for dem.

David Nielsen nåede at være klubløs i halvandet år efter bruddet med AGF.