• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mathias Høj Jensen

DBU-topchefer i stormvejr med billetsaga

Foto: Getty Images

Ledelsen i Dansk Boldspil-Union er under pres i en sag om billetter til Champions League-finalen i 2016.

Af Mathias Høj Jensen

Formanden og vicedirektør for Dansk Boldspil-Union (DBU), Jesper Møller og Kenneth Reeh, er involveret i en speget billetsaga.

Det skriver Ekstra Bladet.

Sagen drejer sig om seks billetter til Champions League-finalen i Milano i 2016, som Jesper Møller i første instans selv betalte for. Senere gav DBU-formanden disse billetter til en samlet værdi af 20.000 kroner væk til Reeh og fem af hans venner og fik dermed sine penge tilbage.

Problemet opstår, da regningen for billetterne tilfalder DBU. Det er nemlig i strid med reglerne om, at DBU-ansatte eller sponsorer selv skal betale for disse billetter, hvilket organisationens tidligere formand Allan Hansen bekræfter overfor avisen.

I første omgang forklarede DBU, at de seks personer havde betalt billetterne selv, men nu må organisationen krybe til korset og komme med en indrømmelse.

- Vi har været igennem det hele igen og kan se, at der ikke er tilgået betaling fra de seks personer, der har deltaget i CL-finalen i 2016. Det er en fejl. Vi har nu sendt fakturaer for de omtalte billetter og sikret, at det ikke vil ske igen, skriver Jacob Høyer, der er informationschef i DBU, til Ekstra Bladet den 12. april.

En af de personer, som fik en billet til Champions League-finalen, var Morten Olesen, der er økonomidirektør i Dansk Idrætsforbund (DIF).

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus