Video : Tipsbladet
Generelle

Det går strålende for udlejet FC København-spiller

Isak Bergmann Johannesson nyder stor succes i det tyske, hvor Fortuna Düsseldorf flirter med en oprykning.

Han blev aldrig førstevalget i FC København, men som lejesvend i Fortuna Düsseldorf er Isak Bergmann Johannessson hurtigt blevet en af profilerne.

Og sæsonen i det tyske har været strålende for den udlejede FC København-spiller.

Lørdag kom Isak Bergmann Johannesson på tavlen i Fortuna Düsseldorfs sejr over Wehen Wiesbaden, og dermed har han nu scoret eller lagt op til i alt 15 mål i 29 kampe for 2. Bundesliga-klubben.

Nærmere bestemt er det blevet til seks mål og ni oplæg for den centrale midtbanespiller. 

Hvad mere er, så kører det også for Fortuna Düsseldorf, der med lørdagens sejr har vundet fem ligakampe i træk og er uden nederlag i mere end to måneder. Den gode stime har også bragt klubben op på tredjepladsen i 2. Bundesliga, og det kan altså ende med en oprykning.

Farvel til FCK i vente?
Uanset om det bliver til en oprykning for Fortuna Düsseldorf eller ej, skal FC København nok ikke forvente at få Isak Bergmann Johannesson tilbage.

Tilbage i februar fortalte Christian Weber, sportsdirektør i Fortuna Düsseldorf, at klubben meget gerne vil købe islændingen.

- Isak føler sig hjemme i Fortuna Düsseldorf, hvor vi alle har fuld tillid til ham, og der er ingen tvivl om, at vi gerne vil købe ham. Det bliver dog ikke nemt, og vi må se, hvordan vores økonomiske situation ser ud i næste sæson, sagde han til Tipsbladet.

I FCK har Isak Bergmann Johannesson kontrakt til 2026, men i lejeaftalen med Fortuna Düsseldorf er en købsoption på 15 millioner kroner.