• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Jacob Quvang

Direktør bekræfter glohed interesse for dansker

Foto: Getty Images

Klubber har været brandvarme for at hente danskeren i de to seneste transfervinduer, og det fortsætter sandsynligvis til januar.

Af Jacob Quvang

Mads Juel Andersen har gang i en kanonsæson for engelske Barnsley. 

Han er anfører for klubben, som i sidste sæson rykkede ud af Championship og ned i League 1, og som i skrivende stund ligger på en femteplads. 

Spørgsmålet er, hvor længe Mads Juel Andersen skal friste en tilværelse i den tredjebedste engelske række. For danskeren er brandvarm på markedet, og der har i de seneste to transfervinduer været stor interesse for ham. Det fortæller klubbens administrerende direktør Khaled El-Ahmad til Yorkshire Post. 

- Der har konstant været interesse for Mads, siden jeg ankom. Der var interesse i sommer og i januar, og jeg forventer intet andet (til januar, red.), siger han. 

Selv om interessen er glohed for Andersen, så står Barnsley i en god forhandlingsposition. For selv om hans kontrakt udløber næste sommer, så har klubben en klausul, som gør det muligt at forlænge kontrakten med et år yderligere. 

Den klausul kan man godt forestille sig, at Barnsley gør brug af, for den danske forsvarsspiller har en stor stjerne i klubbens bog. Han får rosende ord med på vejen fra Yorkshire Post, som kalder den rolige dansker for topklasse og alt for god til League One.

Khaled El-Ahmad supplerer med rosende vendinger. 

- Han er en god fyr, og hans præstationer på banen taler for sig selv. Men det vigtigste er, hvordan han er til træning og udenfor banen. 

Mads Juel Andersen har i denne sæson spillet 13 kampe fordelt på alle turneringer. Han er blevet fast anfører i denne sæson.