Video : Tipsbladet
Generelle

Dommer afbrød testkamp: Mafra amok mod Fredericia

Testkampen mellem Mafra og FC Fredericia blev ikke spillet til ende, da dommeren valgte at afbryde kampen i anden halvleg. Tipsbladet har talt med direktør Stig Pedersen og dommeren Allan Staal om den absurde kamp.

Det hører til sjældenhederne, at en kamp bliver afbrudt før tid. 

Ikke desto var der stor dramatik på spil, da Mafra mødte FC Fredericia i en testkamp tirsdag. 

Kampen varede to gange 35 minutter, men dommeren valgte at fløjte kampen af nogle minutter før tid, da det portugisiske mandskab gik over gevind.

Det portugisiske hold, der som bekendt er søsterklub til FC Midtjylland, ragede to røde kort til sig på få minutter i anden halvleg.

Tipsbladet har talt med Fredericia-direktør Stig Pedersen om den bizare afslutning.

Stig Pedersen var ikke selv til stede, men har fået en grundig orientering om forløbet

- I løbet af anden halvleg var der nogle kendelser, som gik Mafra imod, og det irriterede dem. Det hele var lidt overophedet, og så valgte dommeren at fløjte af nogle minutter før tid, fordi de brokkede sig for meget.

- Det var ikke sådan, at de gik til vores spillere, så nogen blev skadet, men de var lidt ophidsede over kendelserne, og ifølge Michael Hansen (Fredericias cheftræner, red.) fik de da også nogle kendelser imod sig, som de nok skulle have haft.

- Det var nok en blanding af nogle ting, der gjorde, de blev lidt ophidsede, men der var ikke noget drama som sådan. Men det er selvfølgelig ikke noget, der normalt forekommer, når vi spiller træningskampe.

- Mafra skiftede 11 spillere i pausen, og det var i anden halvleg, at det hele opstod. Der var slet ingenting i første halvleg. Det er jo svært at sige, hvad der har været på spil for dem efter pausen, men man skal selvfølgelig holde sig inden for reglerne og bevare fatningen, siger Stig Pedersen til Tipsbladet. 

Tipsbladet arbejder på at få en kommentar fra Mafra om opgøret, som FC Fredericia vandt 1-0. 

Ville beskytte spillerne
Tipsbladet har også været i kontakt med kampens dommer Allan Staal for at høre hans version af sagen.

- Det var et spørgsmål om at beskytte Fredericia-spillerne, da Mafra kom bagud. Jeg var påsat at dømme en fodboldkamp, men da det udviklede sig til noget andet, valgte jeg at fløjte kampen af. 

- Det skulle kort fortalt ikke være på min vagt, at vi stod med en alvorlig skade her lige op til turneringsstart, siger Allan Staal til Tipsbladet og tilføjer, at han ikke har yderligere kommentarer. 

Torsdag skal Mafra atter i aktion i Danmark, når holdet møder Kolding IF i en testkamp. Her går bølgerne forhåbentlig knap så højt.