• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Dortmund-profil sender advarsel til Haaland

Foto: Getty Images

Erling Haaland har været rygtet til klubber som Real Madrid og Manchester City i den seneste tid, men ifølge holdkammeraten Mats Hummels bør nordmanden overveje at blive i Dortmund.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland forventes at forlade Dortmund efter denne sæson, men nordmanden bør overveje sit exit en ekstra gang, lyder det nu fra holdkammeraten Mats Hummels. 

I et interview med Sport Bild peger den tyske midterforsvarer således på, at det ikke nødvendigvis vil være den bedste beslutning for Erling Haaland at forlade Dortmund. 

- Jeg forstår fuldt ud, hvis han beslutter sig for at blive. For det er fremragende her i Dortmund, og han ved, hvad han får her. Jeg har ikke opgivet håbet om, at han kommer til at blive her i lang tid, lyder det således fra den tyske landsholdsspiller. 

- Samtidig må man huske på, at græsset ikke altid er grønnere på den anden side. Det er en ting, som virkelig bør være opmærksom på i fodboldens verden. 

Den 32-årige Mats Hummels, der indledte sin karriere i Bayern München, har selv tilbragt størstedelen af karrieren i Dortmund, omend han fra 2016 til 2019 var tilbage i Bayern München for en stund. 

Tirsdag skrev den engelske avis The Times, at Erling Haalands agent forventes at indlede en dialog med Manchester City til januar. Læs mere om det her