Foto: Getty Images
Generelle

Dybt frustreret FCK-stjerne: Bekymrende dårligt!

Rasmus Falk lægger ikke fingre imellem, når han skal beskrive FC Københavns præstation mod Silkeborg IF onsdag aften.

Tipsbladet i Parken

Det skulle have været opgøret, hvor FC København rejste sig, men i stedet røg "løverne" endnu dybere ned i den resultatmæssige krise, holdet befinder sig i, da Silkeborg IF onsdag aften vandt 2-0 i Parken i pokalkvartfinalen.

Rasmus Falk har svært ved at genkende det FCK-mandskab, der nu har tabt tre kampe i træk til danske modstandere.

- I dag kan vi ikke se os selv i spejlet og sige, at vi gjorde alt. Det var en rigtig, rigtig dårig præstation. Det var bekymrende dårligt, og så er det ligegyldigt, om det er kamp nummer 30 eller kamp nummer otte i sæsonen - det var under al kritik, siger Falk.

Hvorfor kommer sådan en kamp nu?

- Det har jeg ikke svaret på. Jeg tror, alle forstod vigtigheden af den her kamp, inden vi gik på banen, men det lignede det ikke, da vi spillede kampen. Vi kan spille os i en semifinale i en turnering, vi rigtig gerne vil vinde, og så leverer vi sådan en omgang her. Det er dårligt, og der er meget, vi skal bekymre os om nu.

Man havde jo forventet en slags trodsreaktion...

- Præcis, og det er lige præcis derfor, det er så hamrende skuffende. Præstationerne mod Viborg og AGF var stolpe ud, men i dag var det mig en gåde, at vi kan sætte sådan en præstation sammen.

Hvordan kan der være så stor forskel på, hvad I leverede for en uge siden mod Bayern München, og så nu?

- Det er svært at forstå. Jeg kan ikke selv forstå det. Vi ser dumme ud nu. I fanger mig på et tidspunkt, hvor jeg er hamrende frustreret, og jeg er træt af, vi ikke har fået nok point på det seneste.

Hvad har I talt om?

- At det er ekstremt skuffende, at vi kan falde så dybt, slutter Rasmus Falk.

FC København spiller returkamp mod Silkeborg IF på lørdag, mens der venter et Champions League-brag mod Galatasaray tirsdag aften i Parken.