• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Efter stop i FC København: Millimeter fra ny klub

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ruben Gabrielsen lader til at have fremtiden på plads, efter at han ved årsskiftet forlod FC København.

Af Victor Risager

Efter at have tilbragt efteråret som lejesvend i FC København vendte Ruben Gabrielsen ved årsskiftet tilbage til Toulouse FC, hvor han er på kontrakt.

Nu skal den norske stopper dog igen pakke flyttekasserne, lader det til.

Det er ingen hemmelighed, at Toulouse FC gerne vil af med stopperen, og ifølge ESPN er de meget tæt på at sende Ruben Gabrielsen over Atlanten. Her ventes han således at fortsætte karrieren i MLS hos mandskabet Austin FC.

TV2.no var de første til at omtale amerikanernes interesse tidligere på ugen, men nu melder ESPN altså om, at en handel skal være meget tæt på.

Ruben Gabrielsen var havnet i lidt af en kattepine, efter at han forlod FC København. Således optrådte han i efteråret for to forskellige klubber, og ifølge FIFA’s reglement måtte han derfor kun skifte til ligaer, der spilles fra forår til efterår og ikke fra sommer til sommer som eksempelvis Superligaen. Det efterlod ham med få muligheder for et skifte, men en af dem var et skifte til MLS.

Den 29-årige nordmand har en fortid i Molde og har også spillet to landskampe for Norge. I FC København blev det blot til syv optrædener.