• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Eks-Barça-stjerne tigger konen om tilgivelse

Foto: Getty Images

Efter at have erkendt at have haft en affære har Eric Abidal nu bedt sin kone om tilgivelse. Abidals kone har således krævet en skilmisse.

Af Lars Gram-Hanssen

Den tidligere Barcelona-stjerne Eric Abidal er kommet i unåde hos sin hustru, Hayet Abidal, efter at den tidligere forsvarsspiller for nyligt blev rodet ind i en højst speciel sag. 

For et par uger siden kom det således frem, at den kvindelige Paris Saint-Germain-spiller Kheira Hamraoui var blevet tæsket med en jernstang af maskerede mænd.

Nogle dage senere blev Eric Abidals navn så rodet ind i sagen, da Hamraoui angiveligt skulle have ringet til den tidligere Barcelona-stjerne efter overfaldet. 

Og i fredags kom det så ud, at Eric Abidals hustru, Hayat Abidal, har krævet en skilsmisse, efter at Eric Abidal havde erkendt at have haft en affære med Kheira Hamraoui.

Beder om tilgivelse
Og tirsdag har Eric Abidal så bedt sin hustru om tilgivelse.

- Hayet, tilgiv mig. Uanset din beslutning, så vil du i mine øjne altid være kvinden i mit liv, og frem for alt moderen til vores vidunderlige børn. Jeg fortjener denne ydmygelse, selvom det æder mig op indefra. Hvis Gud ønsker det, så vil du tilgive mig en dag. Jeg elsker dig til månen og tilbage, lyder det således fra Eric Abidal i et opslag på Instagram. 

Eric Abidal spillede for Barcelona fra 2007 til 2013, og var senere sportsdirektør for den catalanske storklub fra 2018 og indtil august sidste år, hvor franskmanden blev fyret

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020