Hits fra 2015: Klubhuskrigernes benhårde kamp
2016-03-23 09:29

Siden fyringen fra det russiske landshold i sommeren 2015, har Fabio Capello gået arbejdsløs. Nu kan han imidlertidigt være på vej tilbage.

Han er nu 69 år gammel, den gode Fabio Capello. En spillerkarriere, der tæller klubber som AS Roma, AC Milan og Juventus - alle tre klubber, hvem han også har trænet, Milan endda á to gange ligesom Real Madrid. Senest har han dog gjort sig som landstræner for først England og så Rusland. 

Italienerens næste trænerjob kan dog snart være på trapperne. I ni måneder har Capello gået arbejdsløs, siden fyringen fra det russiske landshold, men i en af de nærmeste dage, skal Capello mødes med FIGC, som er det italienske fodboldforbund. Her vil en samtale vedrørende det italienske landshold finde sted, efter som Antonio Conte, som er nuværende landstræner, efter den kommende EM-slutrunde denne sommer i Frankrig stopper, og der dermed er behov for et nyt ansigt på trænerbanen. Det skriver La Gazetta dello Sport. 

Tidligere har Robert Donadoni været storfavorit til jobbet, men Bologna-træneren har kontrakt med Serie A-klubben indtil 2018, hvorfor en ansættelse af ham er noget vanskeligere. Også Roberto Mancini har været nævnt som en oplagt kandidat, men selvom han tidligere har ytret sit ønske om, at lede sit land, så udtalte han ligeledes for en uges tid siden, at han ikke var med i løbet om at blive italiensk landstræner denne gang. 

Nuværende træner Antonio Conte forventes at skifte Italien ud med Chelsea efter EM-slutrunden til sommer, men det er dog endnu ikke bekræftet. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Er mesterskabet i England afgjort?