Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Generelle

FCK-træner: Jeg har IKKE hørt fra dem

FC Københavns U19-træner, Alfred Johansson, kommenterer nu på rygterne om det ledige sæde i Rosenborg.

Tipsbladet i München.

Rosenborgs trænerjagt har efterhånden stået på længe, og den har ad flere omgang bevæget sig i det danske marked.

Jacob Friis var et emne, før Augsburg overhalede dem indenom og snuppede den tidligere Viborg-træner til et assistentjob. Silkeborgs Kent Nielsen blev også nævnt, uden der for alvor blev pustet mere til den forbindelse.

Det seneste navn på Rosenborgs trænerliste er Alfred Johansson, der er U19-cheftræner i FC København. Han har lavet store ting med sit talentfulde mandskab, der blandt andet storspiller i Youth League.

Ganske vist tabte man onsdagens møde med Bayern München, men det ændrer ikke på, at man er gået videre til forårets knockoutfase. Efter det føromtalte nederlag til Bayern München talte Tipsbladet og den øvrige fremmødte presse med netop Alfred Johansson om Rosenborg-rygtet.

- Jeg har ikke hørt fra Rosenborg, lyder det kortfattet fra svenskeren på det første spørgsmål om rygtet fra Tipsbladet.

Vores udsendte journalist følger op med spørgsmålet, om et trænerjob i Rosenborg lyder interessant.

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Der er så mange rygter i fodbold, og jeg har fokus på tingene her.

33-årige Alfred Johansson, der hele karrieren har beskæftiget sig med ungdomsfodbold, har heller ikke lyst til at dykke ned i, om han føler sig klar til at prøve sig af som cheftræner på seniorniveau.

- Jeg synes, det er et uinteressant spørgsmål at svare på. Lige nu har jeg et super fedt job, som jeg er super glad for. Og det der er mit personlige fokus, det er at sørge for, at jeg føler mig udfordret og bliver bedre. Jeg synes, det er det fedeste at stå op om morgenen, så det er mit fokus lige nu, siger svenskeren, der dog er smigret af interessen.

- Det er positivt, at der er andre udenfor FC København, som synes, at jeg gør det godt. Igen er fokus konstant på det, som ligger lige foran os.

Rosenborg er næppe det allermest tiltrækkende job lige nu, da den tidligere norske storklub bløder. Økonomien sejler, og det har ført til, at man er nødsaget til at fjerne ti stillinger i klubben.