• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Alex Ferguson rådede Rene Meulensteen til at sige nej til Brøndby, fortæller skotten inden Ajax-kampen.

Af Thomas Færch Kvist

Inden torsdagens opgør mellem Manchester United og Ajax i Europa League har Alex Ferguson snakket lidt om sit forhold til hollandsk fodbold, klubber og spillere. Og ikke mindst trænere. For i skottens inderkreds finder man naturligvis den tidligere Brøndby-træner Rene Meulensteen. Og ham er Ferguson begejstret for.

Så meget, at United-manageren rådede hollænderen til ikke at tage jobbet på den danske Vestegn tilbage i 2006. Det har Ferguson netop sagt på et pressemøde i Amsterdam.

- Rene Meulensteen har gjort et fantastisk job. Han er en dygtig træner, siger Ferguson ifølge manutd.com.

- Han sluttede sig oprindeligt til os for at være med til at bygge vores akademi for mange år siden. Det job gjorde han rigtigt godt. Da vi mistede en reserveholdstræner til Bolton, forfremmede jeg ham. Så fik Rene tilbuddet om at tage til Brøndby for at blive cheftræner. Jeg sagde, at han ikke skulle gøre det, men han tog afsted alligevel. Det beviser vist, at hollændere ikke er så kloge! Men han blev kun i Brøndby tre måneder og var ikke glad for at være der. Så blev han vores udviklings-træner, og gjorde det godt. Da Carlos Quieroz forlod klubben, gjorde jeg ham så til assistenttræner, siger Alex Ferguson ifølge United hjemmeside.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020