Video : Tipsbladet
Generelle

Flirtede med DK: Eks-SL-profil skifter til topklub

En retur til dansk fodbold bliver en anden gang, da den tidligere FC Nordsjælland-angriber har sat sin underskrift på en aftale med et tophold i Azerbaijan.

Han udviklede sig til en stor profil i Superligaen og har siden sommeren 2020 vundet trofæer på stribe i Israel.

Nu skal den tidligerer FC Nordsjælland-angriber Godsway Donyoh så forsøge at gøre det samme i Azerbaijan, hvor han har underskrevet en aftale med topholdet Neftchi Baku. Det oplyser klubben på sin Twitter-profil.

Dermed bliver det heller ikke til en retur til Danmark og Superligaen for Godsway Donyoh. Tidligere på foråret skrev Ekstra Bladet ellers, at ghaneseren overvejede muligheden for et comeback.

Det bliver i stedet sidste sæsons sølvvindere i Azerbaijan, der får glæde af den 27-årige ghaneser i de kommende to sæsoner. Her kommer han til på en fri transfer, da han ikke forlængede aftalen med Maccabi Haifa.

- Tak Godsway for to gode år med masser af titler, succes og gode stunder. Vi ønsker alle sammen Godsway en masse succes i fremtiden, skriver hans nu tidligere klub Maccabi Haifa efter afskeden med ham.

Godsway Donyoh lander hos sine nye holdkammerater i løbet af denne uge, hvor han starter forberedelserne til den kommende sæson. Her skal de forsøge at vippe Qarabag af pinden efter sommerferien.

I 4,5 år var han tilknyttet FC Nordsjælland, hvor han spillede 82 kampe og scorede 28 mål.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.