Video : Tipsbladet
Generelle

Frederik Rønnow giver grønt lys til stort skifte

Ifølge den normalt velinformerede transferjournalist Gianluca Di Marzio er danskeren parat til at skifte arbejdsgiver.

Frederik Rønnow er blevet en enormt populær skikkelse i den tyske hovedstad, efter han stod en brandsæson for Union Berlin i Bundesligaen og var en af de bærende kræfter på mandskabet, der sikrede sig en billet til Champions League. 

Den danske landsholdsmålmand kan dog snart være fortid i kultklubben. 

I går, tirsdag, opstod der rygter om, at Rønnow var på blokken i den italienske storklub Lazio, og nu har danskeren givet grønt lys til skiftet. 

Det skriver den normalt velinformerede italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio. 

Rønnows agentfirma, der også har Gustav Isaksen i folden, var i starten af ugen i Rom for at færdiggøre FC Midtjylland-stjernens store skifte, og her kunne man forestille sig, at de to parter også har diskuteret muligheden for et køb af den den tidligere Brøndby-keeper. 

Det samme kan siges om en anden dansk landsholdsspiller, der også for tiden sættes i forbindelse med Serie A-klubben. Det kan du læse om HER.

Lazio skulle efter sigende være på målmandsjagt, da man er tæt på at have afskibet den portugisiske målmand Luís Maximiano, der var andenvalget i hovedstadsklubben sidste sæson, og her skulle blikket være faldet på danskeren. 

Det er fortsat uvist, hvorvidt Rønnow er titænkt en rolle som førstevalg hos de italienske vicemestre. Maurizio Sarri og kompagni har nemlig i forvejen Ivan Provedel på lønningslisten. 

Italieneren stod en forrygende sæson mellem stængerne i Serie A sidste sæson og formåede at holde buret rent hele 21 gange på 38 kampe, hvilket er rekorden for flest 'clean sheets' på en sæson i den bedste italienske række. 

Det er derfor usandsynligt, at Provedel skulle blive bænket i den nærmeste fremtid.

Det virker dog samtidig utænkeligt, at den danske keeper skulle se sig tilfreds med at sidde på bænken, når han er det sikre førstevalg hos en af de bedste klubber i Bundesligaen.