Generelle Ole Hoffskov

Frederik Tingager kan forlade tysk krisehold

Frederik Tingager kan forlade tysk krisehold
Foto: Getty Images

Frederik Tingager har siddet en del på bænken for Eintracht Braunschweig på det seneste, og nu forlyder det, at han kan være på vej væk.

Af Ole Hoffskov

Frederik Tingager rykkede i sidste sæson ud af den tyske 2. Bundesliga med Eintracht Braunschweig, og det fik i første omgang den tårnhøje midtstopper til at søge væk fra klubben, men han skiftede hurtigt mening og valgte at blive i Braunschweig for at reparere på den nedtur, han selv var en del af. 

Denne sæson har dog været katastrofal for den tyske klub, der er sunket helt til bunds i 3. Liga og har kurs mod endnu en nedrykning. Eintracht Braunschweig indledte sæsonen med danske Henrik Pedersen på trænerbænken, men han blev fyret undervejs - til stor ærgrelse for viceanfører Tingager.

Læs også: Henrik Pedersen kan blive fyret onsdag: Dansk viceanfører bakker op

Nu skriver regionalsport.de, at Frederik Tingager kan være på vej væk fra klubben i det kommende transfervindue. Det samme melder Braunschweiger Zeitung, der skriver, at Tingager sammen med sin svenske holdkammerat Christoffer Nymann skal have udtryk ønske om at forlade klubben.

Hvis Frederik Tingager forlader Eintracht Braunschweig, vil klubben altså have taget afsked med to danskere i denne sæson, men der er stadig to tilbage i form af Jonas Thorsen og Malte Amundsen.

25-årige Frederik Tingager har været en del bænket på det seneste. Han har kontrakt med Eintracht Braunschweig frem til sommeren 2020.