• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Går i rette med Kjær-kritik: Korte hukommelser

Foto: Getty Images

Ifølge Football Italia er det 'utroligt', at der er så mange, der er kritiske overfor, at Simon Kjær mandag endte på 18. pladsen til Ballon d'Or-afstemningen.

Af Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær endte mandag på 18. pladsen til Ballon d'Or-afstemningen, hvor Tipsbladets chefredaktør blandt andet stemte på den danske landsholdskaptajn

Og ifølge mediet Football Italia er det også fuldstændigt fortjent, at Kjær har fået den flotte placering. 

- Milan-forsvareren Simon Kjær endte på 18. pladsen ved Ballon d'Or-afstemningen, og folk, der brokker sig over det på sociale medier, har en kort hukommelse, lyder det således fra Football Italia. 

- For mindre end seks måneder siden var der ikke én eneste person på planeten, der ville have modsat sig en top 10-placering til Kjær. Enkelte ville måske endda have argumenteret for at tildele ham prisen for hans indsats, der rakte ud over mål og trofæer.

Football Italia refererer selvfølgelig til Simon Kjærs indsats under EM, hvor forsvarsspilleren reagerede hurtigt på Christian Eriksens kollaps i Parken. 

- Han var en helt, intet mindre. Og alle erkendte det. Men i dag har de sociale medier vist, hvor hurtigt folk kan glemme, lyder det således fra Football Italia.

Meget brok
Simon Kjær sluttede foran spillere som Luka Modric og Ruben Dias til afstemningen.

- Utroligt nok er der mange, der brokker sig over Kjærs placering. Nogle gør endda grin med, at danskeren overhovedet var blandt de 30 nominerede. Milan-forsvarerens navn trender i Storbritannien, hvor hans navn indgår i over 15.000 beskeder. Man kan roligt sige, at nogle af disse mennesker tager fodbold alt for alvorligt, lyder det fra Football Italia. 

- Kjær har muligvis ikke haft en bedre sæson end nogle af de spillere, der sluttede efter ham. Men det, han gjorde i sommer, rækker ud over fodbold. Og det er noget, som folk aldrig bør glemme. 

Football Italia peger samtidig på, at Simon Kjær var med til at føre Danmark til EM-semifinalen, ligesom danskeren har været en af de bærende kræfter for Milan i 2021. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020