Helt vildt: Scorer mod FCN efter tre sekunder

17-årig kom på banen ved et hjørnespark, og det hjørnespark scorede han på.

Mens der ikke spilles seniorfodbold på øverste niveau lige for tiden, er der godt gang i ungdomsfodbolden rundt om, og både Brøndby IF og FC Nordsjælland er med i en turnering i Spanien.

Her nåede ingen af de danske klubber dog finalen, da begge mandskaber tabte lørdag.

FC Nordsjællands nederlag mod Molde viste sig dog at være meget interessant, for den norske klub, der vandt 3-1, kom foran 2-0 på et mål af en indskifter, der havde været i aktion i tre sekunders effektiv spilletid.

Ifølge Adressaavisen blev 17-årige Magnus Fjørtoft Løvik skiftet ind efter 81 minutter og 12 sekunder på et tidspunkt, hvor Molde havde fået et hjørnespark.

Det hjørnespark blev sparket efter 81 minutter og 29 sekunder, og en Molde-spiller headede bolden lige på keeperen, der gav en retur. Og ås var det, at Magnus Fjørtoft Løvik efter 81 minutter og 32 sekunder satte returen i kassen. Altså efter sekunders effektiv spilletid.

- Det er første gang i livet - jeg har ikke oplevet noget lignende før. Jeg fik at vide, at Anders skulle angribe bolden først, og så skulle jeg komme bagfra. Det var ret dårligt af keeperen, så det var ret nemt at sætte returen i målet, siger Magnus Fjørtoft Løvik til Rbnett.

Målet skete altså i en træningsturnering i Marbella, så til syvende og sidst er det næppe noget, der går i historiebøgerne. Men er man fan af hurtige indskiftermål, kan de fleste nok huske, hvordan Ebbe Sand eksempelvis scorede ved VM i 1998 mod Nigeria i ottendedelsfinalen. På det tidspunkt var den danske angriber blevet indskiftet og havde scoret efter 16 sekunder på banen.

Og så er der også et mål scoret af tidligere landsholdsangriber og Arsenal-frontløber Nicklas Bendtner.

Danskeren blev i en kamp mod ærkerivalerne fra Tottenham sendt på banen med et lille kvarter igen, da Arsenal havde et hjørnespark. Danskeren løb ind i feltet, så sendte Cesc Fabregas bolden i boksen, og her dukkeren danskeren op med sejrsmålet til 2-1. På det tidspunkt havde han været på banen i 1,8 sekunders effektiv spilletid.

Molde møder i finalen i turneringen i Marbella svenske Hammarby på mandag.